torsdag 2 augusti 2007

Spårlöst försvunnen

Fick precis följande mail av mannen inför helgens babyprylinköpsrunda:

"Du har fått uppdraget att se över hur vi kan genomföra en orienteringsövning i BabyBermuda-triangeln under morgondagen efter jobbet, från kl 1600, sextonhundra.
Om uppdraget genomförs med betyget 'mission complete' finns möjlighet att förtjäna den åtråvärda 'silverskeden'. Om inte, då uppdraget når status 'mission failed', kommer din överbefälhavare att vara ond och hänsynslös."

Det hela låter mycket spännande, men även farligt. Vi kommer att försvinna i BabyBermuda-triangeln och följande kommer att stå i nästa veckas SvD:
"Välklätt par i trettioårsåldern försvann spårlöst under fredagseftermiddagen i centrala Stockholm. Mannen är lång, solbränd och lätt skäggig, kvinnan bar på stor mage samt Pradaväska. Vittnen såg paret lämna Babyplanet på Karlbergsvägen i riktning mot Norrtullsgatan. Målet var, enligt uppgifter till polisen, babybutiken Bonti, men paret nådde aldrig fram. Ring polisens tipstelefon. "


PS. Min överbefälhavare, pyttsan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! lycka till i djungeln därute. Hmm.. bonti har jag missat, kanske borde jag kika in där?

Hedda sa...

Ja, kolla in där, även om personalen sannerligen inte var några stjärnor.
I tio minuter får jag och mannen klara oss utan hjälp i en annars tom butik för att de två expediterna ska arrangera några nallar på en hylla...

Ska vi köpa något blir det nog inte där.