måndag 27 augusti 2007

Höstens trendform...

Fysiskt mår jag bra, förutom den där stora bulan mitt fram som är i vägen överallt - i sängen, i klädväg, i hissar, på t-banan och på jobbet.
Den är rund för det mesta, men ibland lägger sig skrutten på tvären och magen ser helt fyrkantig ut.
Den matchar höstens nya boxform på kläder...

5 kommentarer:

Anonym sa...

jeg er helt enormt stor i uke 24. Jeg kan ikke forestille meg hvor stor jeg kommer til å bli i løpet av tredje trimester. På tross av meget sunt kosthold og trening. Og jeg må ærlig innrømme at tanken på hvor lang tid jeg kommer til å bruke på å få av alle graviditetskiloene er deprimerende. Spesielt når jeg ikke gjør så mye for at de kommer på. Sukk. Blir litt deprimert av alle som spretter inn i sine gamle jeans straks etter fødselen.

Hedda sa...

Usch, säg inte så! Jag gjorde misstaget att väga mig i helgen och jag har gått upp mer än jag trodde...

Men vi ska lyckas ta oss igenom de här graviditeterna med stilen i behåll, låt vara några extra kilon. De kommer att rasa av snart nog!

Klem!

Anonym sa...

tusen takk for oppmuntring. Og for klem :-) :-) Sukk, ja. Skal konsentrere meg om å være sunn og mest mulig glamorøs de neste månedene. Det er bare så surt å se at man eser ut på tross av trening og et sunt liv ellers. Når andre gravide er like slanke som før 2-3 uker etter fødselen. Livet er virkelig urettferdig.

Klarte å skvise meg inn i min fine moschino drakt-jakke i dag, og fikk igjen de to øverste knappene, det var jo litt hyggelig. Men jeg lurer seriøst på hvor stor jeg/magen kommer til å bli. Men magen blir vel ekstra stor når man selv er liten.. og det er en fin bebis inni. Logiske tanker til side, akkurat nå gruer jeg meg til de neste 3 månedene. Og etterpå...

MiaMaria sa...

Krångligt med mage som bara är i vägen. Den blir alltid helt blöt när man diskar, och dessutom så brände jag mig på strykjärnet en gång så att jag fick en mörkbrun rand vågrätt också (allt för att piffigt matcha den lodräta gravid-randen - NOT). Nu är maginnehållet ett år redan så ränderna har försvunnit!

Hedda sa...

Miamaria, jag har lyckats bränna mig på strykjärn UTAN mage, så jag är förvånad över att jag inte gjort det nu.

frida, jag tror att det bara är att gilla läget, ha dyra smycken, snygga accessoarer och be till gud att amningen funkar som den ska!