måndag 12 november 2007

Stoppa tjuven!

BB Stockholm var fantastiskt på alla sätt och vis – miljön, personalen och servicenivån!

Det enda smolket i bägaren var att någon snodde vår champagne. Vi hade ju tagit med en flaska för att fira. Maken till fräckhet gjorde inte bara oss, utan även personalen riktigt ilskna.

Så ni som stal Bollinger ur föräldrakylen – fy skäms! Ni är urusla förebilder för ert nyfödda lilla barn. Hur än jag hade velat att de dyrbara dropparna skulle förvandlas till vinäger i strupen på er, förbjuder min religion mig att förbanna en Bolly.

Och jag tackar min lyckliga stjärna att vi lämnade den specialinköpta flaskan Jacques Selosse hemma. Hade den försvunnit hade jag gett mig på det misstänkta föräldraparet, skrikandes Yngwie Malmsteens numera klassiska fras:
”You’ve unleashed the fucking fury!”


För god för att förbannas

11 kommentarer:

Anonym sa...

Att folk inte har skam i kroppen!!

Anonym sa...

Helt sjukt hur folk är. Här på förlossningen på Akademiska i Uppsala finns exempelvis inga bärbara cd-spelare längre, folk som fött barn har snott dem!
Måste kännas skönt att börja sitt föräldraskap med att visa ungen hur man skaffar sig gratis grejer...

Hoppas ni fick fira lite hemma istället.

Anonym sa...

Herregud. Så utrolig patetisk å stjele det noen har tatt med seg for å feire fødselen til sitt nye lille barn. Helt vanvittig. Tror at vår champagne skal få hvile hjemme i kjøleskapet. Vil ikke ta sjangsen på at den forsvinner.. :-( Da hadde jeg blitt helt utrolig forbannet..

Godt at dere hadde en annen på lur hjemme, i det minste! Men, folk eier ikke skam i livet.

Anonym sa...

Vad otroligt lågt och pinsamt dåligt uppförande. Sitter och försöker komma på ursäkter, "kanske trodde de som tog champagnen att det ingick?", "tog de fel flaska?, men nej, det måste helt enkelt vandra omkring såpass egoistiska tjuvar på vår jord. Varför blir man ändå förvånad...

Hoppas att ni fick njuta champagne därhemma i alla fall.

Bendel sa...

Jösses, så fräckt och pinsamt!

Anonym sa...

Men hjälp vad låååågt att sno andras chanpagne! Man blir mållös.

Anonym sa...

Pinsamt och sorgligt, kan man inte hålla fingrarna från nyblivna föräldrars champagne bör man minst sagt steglas. Till allmän beskådan.

Anonym sa...

Men varför tar man med sig en flaska champagne till bb?? Alltså som mamma verkar det ju ganska dumt att dricka oavsett om det är en liten liten slurk, o ska pappan då dricka upp hela flaskan?! Varför inte bara skåla i något alkoholfritt o spara champagnen till 1-årsdagen eller nå´t.
Sen att folk tar saker är ju skit, men tyvärr kanske något att räkna med i dagens samhälle.

Anonym sa...

Jeg skal iallefall feire med champagne når min baby kommer om 2,5 uker.. og det blir ikke bare en liten slurk heller... etter et helt alkoholfritt svangerskap har jeg virkelig fortjent å feire med stil. Så får andre si hva de vil. Men det har jeg gledet meg til i mange måneder...

Anonym sa...

Ha ha! Apkul formulerat som vanligt! Men stölden var ju verkligen mindre kul!

Anonym sa...

Du som också är anonym
(ursäkta om jag missupfattat dig någonstans är tyvärr ingen hejare på norska)

Ska du inte amma din bebis då? eller tycker du att det är snällt att låta några av bebisens första måltider vara blandade med alkohol??!!!
Jag vet att många tycker att lite inte spelar så stor roll (nu skulle du ju dock dricka mycket verkade det som)
Du tycker att "du är värd" att dricka efter att ha avstått så länge, men är inte din bebis värd mer?!!!