tisdag 6 november 2007

Ooops

Just nu har jag ingen tid att blogga, men ambitionen är att göra det varannan dag i alla fall. Och eftersom jag inte gravid längre, får jag skriva om de som är det. Som J Lo.

Visst är det underbart att bli gravidoutad av H&M-aktuelle Roberto Cavalli! Som om vi inte fattat att de fladdrande chiffonvåderna dolde en bebismage…

1 kommentar:

Anonym sa...

Hedda! Vi måste sluta med det här... ;) Jag kommenterade för länge sen om att jag *också* hade gift mig utomlands (Västindien feb 07), inte var 20 längre (35) och gravid. Jag har självklart fortsatt att följa din resa här. Min lill-kille föddes för 10 veckor sedan. Efter en seg förlossning på 50h blev det ett akutsnitt...

Ville bara säga grattis! Skönt att det gick bra! Det verkar som du har klarat dig fint. För mig tog det veckor (läs: månader) innan jag återhämtade mig fysiskt och fattade något. Det är tydligen vanligt när man inte planerar snittet. Nu när han skrattar (ååååh...) och beter sig mer medvetet så är det förstås mycket roligare. Jag fattade inte att även om man blir så kär direkt så är det en transportsträcka tills, ja, ungefär nu. Så lycka till, ha realistiska krav på dig själv och när det är jobbigt med sömnbrist, amning, skrik (har en kolikbebis), etc, kom ihåg att allt förändras hela tiden. Det som är jobbigt idag ser helt annorlunda ut om en vecka.

Så, nu har jag gjort det som jag har irriterat mig på att alla andra envisas med att göra, i all välmening förstås - gett råd på eget initiativ... Det gick fort! :)

/Ulrika